«Ми не коментуємо чутки»: адвокат Полозов про звільнення моряків

Новини, Політика

Координатор групи захисників українських моряків Микола Полозов заявив що адвокати не дають жодних коментарів щодо обміну полонених, керуючись насамперед інтересами своїх підзахисних.

«У зв’язку з численними зверненнями представників ЗМІ, а також спробами ряду осіб дезінформувати громадськість у питанні звільнення українських військовополонених моряків і політв’язнів офіційно повідомляємо, що адвокати команди військовополонених українські моряків не дають жодних коментарів у цих обставинах. Перш за все, в інтересах своїх підзахисних. Ми не коментуємо чутки, припущення і явно підроблену інформацію», – повідомив Микола Полозов у Фейсбуці.

За його словами, офіційний коментар подадуть тоді, коли всі необхідні факти будуть підтверджені.

Нагадаємо, за даними головного редактора російської радіостанції Ехо Москви Олексія Венедиктов літак з українськими полоненими мав приземлитися в Києві о 5 ранку.

Раніше новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка із посиланням на співробітницю Верховної Ради України Анну Ісламову написав на своїй сторінці у Фейсбук: Обмін завершився: Моряки, Сенцов, Карпюк, Балух, Гриб летять додому!

У київському аеропорту «Київ» зібралися десятки журналістів після повідомлень, що саме сюди прибудуть політв’язні і моряки в рамках українсько-російського обміну.

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська повідомила, що процес переговорів щодо обміну заручників триває, інформує Голос.if.ua .

В Офісі президента повідомили, що інформація про завершення процесу обміну утримуваними особами між Україною та Росією не відповідає дійсності. «Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс Президента повідомить про це на офіційних каналах», – йдеться у повідомленні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.