Комаровський розніс популярний препарат, яким лікують ангіну у дітей: “Це батьківський бандитизм”

Здоров'я, Новини

Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми “Школа доктора Комаровського”.

Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей, інформує Голос.if.ua. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський розповів батькам про те, чому не можна лікувати ангіну у дітей спиртовими настоянками.

Відповідь. Я ставлюся до настоянки прополісу на спирту, як до засобу активної допомоги татам-алкоголікам, ніякого іншого ефекту, медично-значущого, у цього препарату немає. Мазати спиртом горло дітей, лікувати настоянками ангіни – це батьківський бандитизм. Я не знаю, що ви там спалите, спалити ви можете все, що завгодно, але поки ви будете палити спиртом, ангіна, то є стрептокок, мікроб, що викликає ангіну, спалить серце, нирки і все інше. Тому не займайтеся дурницями, а лікуєте ангіну нормально, як годиться в XXI столітті”, – розповів лікар.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.