Унікальний дворик ІФНМУ в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську підвели підсумки конкурсу на кращий дворик міста, який оголосило управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міськради. За рішенням журі, одним з лауреатів став внутрішній дворик центрального корпусу Івано-Франківського національного медичного університету, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на ІФНМУ.

«Наш центральний корпус — це пам’ятка архітектури 1894 року, — розповідає начальниця будівельно-монтажної дільниці університету Тетяна Типусяк. — Внутрішній дворик є невеличкий, і його особливість — дуже хороша акустика. Тут постійно відбуваються університетські заходи, а також концерти, мистецькі події в рамках різних міських фестивалів. Наш дворик прости дихає історією, і ми намагаємося берегти цю автентичність, старовинний антураж».

Відрадно, що ІФНМУ відзначився не лише двориком. В номінації «Краще приватне подвір’я» нагороду отримав також старший викладач кафедри медицини катастроф та військової медицини Роберт Фабрика, а в номінації «Кращий дворик багатоквартирного будинку» переможця, ОСББ «Пасічна 21», представляв доцент кафедри хірургії ННІ післядипломної освіти Маркіян Пюрик.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.