В Микитинцях АТОвець підірвав себе й дружину: подробиці (фото)

Кримінал, Новини

Сьогодні, 24 серпня, в селі Микитинці Івано-Франківської міськради на вулиці Декабристів, 52 трапився вибух, внаслідок якого загинули двоє людей, про це інформує Голос.if.ua.

Чоловік 1982 та жінка 1983 року народження загинули на місці події

Попередньо слідство встановило, що між співмешканцями виник конфлікт, в ході якого чоловік підірвав дві гранатиМова йде про РГД-5. Найімовірніше одну кинув у жінку, другою підірвав себе.

Як стало відомо редакції  з джерел в ГУ НП Івано-Франківської області, загиблий – ветеран АТО Андрій Мороз, 1982 року народження (полк “Азов”). Чоловік кинув гранату у свою дружину – Ірину Бучинську, 1983 року народження.

Пара одружилась зовсім недавно – у червні цього року. Жінка була лікарем, працювала у наркодиспансері. Чоловік ніде не працював.

Причиною такого вчинку зв сторони АТОвця стали ревнощі. Знайомі пари стверджують, що гармонійні стосунки після одруження у пари не складались. АТОвець неодноразово бив дружину, через що вона від нього пішла.

Як встановили правоохоронці, загиблий раніше був учасником АТО. Чоловік притягався до кримінальної відповідальності за хуліганство та спричинення тілесних ушкоджень, а також за носіння і зберігання зброї.

У вересні минулого року ЗМІ повідомляли про учасника бойових дій Андрія Мороза, котрий наніс тілесні ушкодження іншій жінці і її 4-річній дочці.

За фактом вибуху відкрите кримінальне провадження за Ст. 115 ККУ (Умисне вбивство).

До теми: В Микитинцях посеред дня загинуло двоє людей

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.