В резиденції “Синьогора” хочуть витратити понад 300 тисяч гривень на дрова

Економіка, Новини

15 серпня цього року в державній резиденції президента України Володимира Зеленського в селі Гута (Богородчанський район) оголосили тендер на послуги лісозаготівлі.

За даними сайту публічних закупівель Проззоро,  на придбання  понад 1200 кубометрів деревини в ДО «Резиденція Синьогора» готові витратити 323 625 гривень, пише Голос.if.ua. з посиланням на Правда іф.

Вирубки будуть проводитися на десяти ділянках загальною площею 36 гектарів, на території  Сивульського та Межиріцького лісництв.

Усі роботи – від підготовки лісосіки до вирубки і до складання порубкових решток на купи повинні бути виконані до кінця цього року. «Кількість і технічний стан бензопил, трелювальних засобів повинні забезпечити виконання визначених об’ємів робіт в узгоджені терміни», – наголошується в технічній документації до оголошеного тендеру.

У вимогах замовника до виконавців лісозаготівельних послуг також вказано, що учасник конкурсу обов’язково повинен підтвердити документально застосування заходів із захисту довкілля. «Такими документами можуть бути: документ чи довідка у довільній формі, який підтверджує застосування заходів із захисту довкілля», – йдеться у повідомленні.

Аукціон призначено на 2 вересня цього року. Наразі до участі в ньому не зголосився жоден учасник.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.