Муніципальна варта надала відповідь франківському блогеру Віталію Чорненькому (документи)

Новини, Суспільство

Муніципальна Варта Івано Франківськ на своїй сторінці у ФБ опублікувала відповідь на запити Віталія Чорненького та відповіді на них, про це пише  Голос.if.ua.

“Івано-Франківський блогер Віталій Чорненький у пошуках дешевої сенсації звернувся до Івано-Франківського міського голови із запитами, про грошове утримання керівника КП “Муніципальна варта Івано-Франківська” Прусака Андрія Степановича та використання паливно- мастильних матеріалів комунальним підприємством.

Зважаючи на те, що КП ” Муніципальна варта м.Івано- Франківська” є прозорим та відкритим до діалогу з громадськістю та журналістами підприємством, а запитувана інформація є відкритою, ми публікуємо запити пана В. Чорненького та відповіді МВК з січня по липень 2019 року. Одночасно звертаємо увагу суспільства на явно замовний характер запитів пана Віталія Чорненького, який не вперше бере на себе функції обвинувача та судді безпідставно та бездоказово звинувачуючи та виносячи вердикти, вішаючи клейма на громадян міста Івано-Франківська та області”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.