У Коломиї пройшов фестиваль аматорського мистецтва «Покутські джерела»

Новини, Суспільство

Х відкритий покутський фестиваль аматорського мистецтва «Покутські джерела» розпочався у Коломиї на площі Відродження, про це інформує Голос.if.ua. 

Від двох святинь – Собору Преображення Господнього та від церкви Святого Йосафата о 13:45 до сцени рушили урочисті колони почесних гостей і дійових осіб театралізованого прологу.

На сцені – духівництво, очільники та мистецькі колективи із 5 районів Покуття, гості з Торонто Йосип і Дарія Терлецькі, які представляють театр «Заграва». Від Коломийської міської ради гостей та учасників фестивалю привітав заступник міського голови Володимир Бойцан.

Упродовж дня триватиме мистецька програма 43 аматорських колективів Тисменицького, Городенківського, Снятинського, Тлумацького, Коломийського районів. А в парку ім. К. Трильовського – розваги та частування для дітей.Також сьогодні у Коломиї діє ярмарок майстрів народної творчості.

Естафету фестивалю Коломия передає Тлумачу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.