Ансамбль з Нью-Йорку дасть концерт в Івано-Франківську

Суспільство

Вони давно виїхали в Америку, але пам’ятають наші традиції. Те, що для українців в Україні здається звичним, вони бережуть з особливим трепетом.

Бо це та нитка, яка тримає серце з Батьківщиною. І нам усім ще потрібно повчитись цінувати національну культуру так, як це робить діаспора, пише Голос.if.ua із посиланням на Фіртку.

“З величезною приємністю сьогодні побував у Микитинцях на концерті ансамблю танцю “Юність” (Нью-Йорк, США). З гастролями україно-американці приїхали в Івано-Франківськ і сьогодні о 17:00 виступлять на літній сцені парку Шевченка. А в Микитинцях дали окремий виступ, бо мають тут родину. Величезне дякую колективу, особливо керівнику – пану Григорію Момоту, що десь далеко за океаном є частина України”, – йдеться у дописі на сторінці міського голови Руслана Марцінків

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.