В Івано-Франківську мешканці отримуватимуть безкоштовні медичні консультації на Вічевому майдані

Здоров'я, Новини, Суспільство

На Вічевому майдані в Івано-Франківську триває захід з безкоштовних консультацій медиків, про це інформує Голос.if.ua.

В спеціальному наметі можна отримати відповіді на запитання щодо проблем здоров’я, самопочуття та зовнішності.  За перший день заходу консультації пройшли більше ніж 150 івано-франківців. Основні причини звернень – біль та втомлюваність ніг (відповідно консультації ортопед-травматолога та судинного хірурга), бажання пройти перевірку родимок та інших новоутворів шкіри.

Багато мешканців звернулися до клінічного психолога проекту зі скаргами на депресії. Всі бажаючі отримали роз’яснення щодо проблем, з якими зверталися пацієнти, та рекомендації щодо подальшого лікування чи корекції способу життя.

Сьогодні в неділю, 11 серпня, консультації можна отримати з 10:00 до 18:00 в білому наметі, встановленому організаторами на Вічевому майдані в м. Івано-Франківську.

Консультації є безкоштовними та спрямовані на популяризацію свідомого ставлення громадян до свого здоров’я та поширення моди на профілактичні огляди.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.