Чому дівчатка все частіше обирають бойові мистецтва

Здоров'я, Новини

Існує стереотип, що заняття бойовими мистецтвами – виключно для хлопчиків, хоча сьогодні й дівчатка досягають в цьому дуже великих висот, про це інформує Голос.if.ua.

Основне при виборі виду мистецтва для дитини визначитися, чого саме вона хоче. Одна справа – просто тримати себе в формі, а інша – націленість на перемогу у всьому.

Тренер з тхеквондо спортклубу InterFit в Івано-Франківську – Тетяна Дзядик розповіла чому дівчата все частіше обирають бойові мистецтва.

  1. Самозахист. Це напевно одна з основних причин занять бойовими мистецтвами. Заняття дають впевненість в собі, змінюють на краще сприйняття будь-якої складної ситуації, дають можливість постояти за себе, що дівчатам дуже потрібно.
  2. Фізичний розвиток. Практика тренування включає в себе: розминку, розтяжки, спаринг і відпрацювання. Все це в комплексі дає дитині не тільки сильні та витривалі м’язи, а ще й міцну серцево-судинну систему та міцний імунітет.
  3. Впевненість у собі. По мірі зростання досвіду дитини в обраному єдиноборстві зростає і впевненість дитини в собі. Діти стають більш розкутими.

Як показує практика, дитина, яка успішно займається яким-небудь спортом, в подальшому житті більш пристосована до різного роду стресових ситуацій, швидше знаходить вірні рішення і не боїться відповідальності за свої вчинки.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.