У США стався третій за вихідні випадок масової стрілянини, поранено сімох осіб

Кримінал, Новини

У поліції Чикаго повідомили, що вогонь по людях у парку Дейтон у центрі міста відкрив чоловік з автомобіля, що проїжджав повз.

Унаслідок масових убивств у США протягом двох днів загинуло 30 осіб

У ніч на 4 липня в Чикаго (штат Техас, США) стався третій упродовж двох днів випадок стрілянини у громадському місці, повідомляє телеканал CBS Chicago.

За даними поліції, стрілянину по людях у парку Дейтон у центрі міста невідомий відкрив із чорного автомобіля Camaro, проїжджаючи  повз .

Постраждали чотири чоловіки і три жінки віком від 19 до 25 років. Усіх їх госпіталізували. Стан одного з чоловіків оцінюють як критичний.

Стрільця поки не знайшли.

Це вже третій випадок масової стрілянини протягом двох днів у США. У ніч на 4 серпня в районі бару Ned Peppers у Дейтоні (штат Огайо) почав стріляти чоловік, якого не пускали в бар, загинуло 10 осіб, зокрема і сам злочинець.

3 серпня в Ель-Пасо (штат Техас) злочинець відкрив вогонь в універмазі Walmart, загинуло 20 людей, понад 20 дістало поранення. За інформацією ЗМІ, стрільцем виявився 21-річний Патрік Крузіус, його затримали.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.