“Ти давай дурачка не включай”, – у Франківську Скрипін дав Зеленському три роки

Новини, Політика

Журналіст Роман Скрипін назвав поразку Петра Порошенка на президентських виборах електоральним майданом і дав поради Володимиру Зеленському, як не розчарувати виборців.

На переконання Романа Скрипіна, у Володимира Зеленського є три роки, щоб виправдати очікування виборців. Про це він заявив під час зустрічі з іванофранківцями у рамках всеукраїнського туру “Камон, еврібаді!” команди проекту SKRYPIN.UA, пише Фіртка з посиланням на Курс.

Скрипін провів паралелі між українськими революціями: наприкінці 1990 року – Революція на граніті, у 2004 – Помаранчева революція. Різниця між ними 14 років. Відтак за 10 років – Революція гідності.

“Для Петра Порошенка вибори стали певним електоральним Майданом. Ми бачимо результат – з Майдану минуло лише п’ять років”, – сказав Скрипін.

За його словами, у Зеленського п’яти років немає, бо запити суспільства на майдани пришвидшуються.

“В нього є максимум три. А вже 100 днів минуло. Це що значить? Що треба бігти випереджаючи самого себе. Стрибати вище голови, робити більше.  Виклики дуже великі, величезні”, – міркує Скрипін.

“Гасло взяте “Слуга народу” – красиво, але це небезпечно. Ми почули, ви – слуги народу, запит на це є, служіть! Беріть лопату і копайте. Не треба казати: ми всі президенти”, – закликав Скрипін.

На його думку, фраза Зеленського “ми всі президенти”, яку він озвучив на інавгурації, — це спроба перетворити власну відповідальність у колективну.

“Під час інавгурації, з моєї точки зору, це був найслабший момент. Бо колективна відповідальність означає відсутність його відповідальності. Так що ти давай дурачка не включай, ти — президент, вперед. У тебе є більшість – вперед. Уряд формуй – вперед”, – закликав Скрипін Зеленського.

Щоб виправдати очікування виборців Роман Скрипін дав новообраному президенту, три роки.

“Так, це електоральний майдан, а який буде наступний, хто його знає. Але часу лишилося три роки на терпіння”, – підсумував Скрипін.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.