Суд звільнив Єфремова з-під варти

Кримінал, Новини

Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід колишньому народному депутату від «Партії регіонів» Олександру Єфремову з тримання під вартою на домашній арешт: інформє Голос.if.uа

«Щойно завершилося засідання, було проголошено вступну та резолютивну частини, буквально хвилин 10 тому. 25 липня буде оголошено повний текст. Щойно оголосили, тому так, така інформація підтверджується», – сказала представниця прес-служби суду.

Про звільнення раніше заявив також адвокат Єфремова Андрій Смірнов, додавши, що Єфремов «їде додому».

Олександра Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінують підтримку угруповання «ЛНР» і незаконне заволодіння майном «Луганськвугілля».

Єфремова обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України. Крім того, йому інкримінують організаційне та інше сприяння створенню і діяльності угруповання «ЛНР» і державну зраду.

У червні 2019 Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді арешту ексголові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову до 17 серпня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.