Зеленський підписав указ про розвиток Карпат

Новини, Суспільство

Український президент Володимир Зеленський зобов’язав Кабінет Міністрів України протягом двох місяців затвердити Державну програму розвитку Карпат на 2020 – 2022 роки: інформє Голос.if.uа

Президент України Володимир Зеленський підписав указ “Про розвиток регіону українських Карпат”, повідомляє 22 липня пресслужба глави держави.

“Документ спрямований на стимулювання соціально-економічного розвитку, підвищення інвестиційної привабливості, розбудови рекреаційного, туристичного та етнокультурного потенціалу регіону українських Карпат”, – ідеться в повідомленні.

Зеленський зобов’язав Кабінет Міністрів України протягом двох місяців затвердити Державну програму розвитку Карпат на 2020 – 2022 роки.

Також, згідно з текстом указу, уряд має передбачати у проєктах закону про державний бюджет України на 2020-й і наступні роки видатки, необхідні для реалізації цієї держпрограми.

Указ президента набуває чинності від дня його опублікування.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.