Вихованець ІФ ОДЮСШ Станіслав Сеник отримав державну нагороду!?

Новини, Суспільство

6 липня Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відвідали Державне підприємство «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» : інформує Голос.if.ua

Указом Президента України №522/2019 за досягнення високих спортивних результатів на II Європейських іграх у м.Мінську (Республіка Білорусь), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України??

Станіслав Сеник випускник Івано-Франківська ОДЮСШ, першими тренерами якого були Валентина Дзундза та Дзундза Юрій Матвійович, за успішний виступ на II Європейських іграх у Мінську, Президент України відзначив спортсмена Орденом «За заслуги ІІ ступеня»!?

А тренеру спортсмена, Михайлові Перегінцю, було присвоїно почесне звання «Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України»

Вітаємо Станіслава та його тренера з такими високим відзнаками, бажаємо успіхів у подальшому!

Мирослав Карабін Volodymyr Antonets

На изображении может находиться: 17 человек, люди улыбаются, люди стоят, ребенок, небо и на улице
На изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.