Прикарпатська “Батьківщина” підтримала на виборах до ВР кандидата від 85-го округу Віктора Шевченка

Новини

Івано-Франківська обласна організація партії “Батьківщина” підтримує на позачергових парламентських виборах кандидата від 85-го виборчого округу Віктора Шевченка, про це інформує Голос.if.ua. 

Про це заявив очільник прикарпатського осередку Дмитро Шлемко.

“Ми це рішення ухвалили усвідомлено. На цьому окрузі наша команда не бачила гідної кандидатури, яка би могла скласти конкуренцію Вікторові Шевченку. І не було змісту. Тому що дійсно, Віктор Шевченко зробив для цього краю дуже багато”, – сказав Дмитро Шлемко.

До 85-го виборчого округу входять Калуський, Рогатинський та частина Галицького району. Нагадаємо, у 2016 році на дочасних виборах до парламенту люди підтримали Віктора Шевченка. За час роботи у Верховній Раді йому вдалося покращити інфраструктуру, здійснити будівництво і ремонт освітніх, медичних та культурних закладів. На цьому, обіцяє Віктор Шевченко, зупинятися не буде.

“Попри те, що я був у опозиції до старої влади, вдалося дійсно багато чого зробити. Але розумію, що цього недостатньо. І тому хочу продовжити те, що почав. Впевнений, прийшов час змін. І нова влада та президент думатимуть в першу чергу про власний народ”, – звернувся до присутніх Віктор Шевченко.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.