Поліція шукає очевидців аварії на Долинщині, в якій загинуло двоє дітей

Кримінал, Новини

За фактом виявлення у мережі Інтернет публікації у яких розміщена інформація про те, що невідомі люди забрали відео реєстратор та зняли державні номерні знаки з автомобіля «Kia Sportage».

Правоохоронці націлені на виключно неупереджене розслідування справи, пише Голос.if.ua

“Просимо всіх хто був на місці аварії чи зафіксував фото- відеоматеріали з приводу даної ситуації – звертатися на спецлінію 102”, – зазначають у поліції.

Нагадаємо, у середу, 10 липня, приблизно о 21.20 год, на ділянці автодороги Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига», що в с. Княжолука Долинського району, відбулося зіткнення автомобіля марки «Ford Focus» та зустрічного автомобіля марки «Kia Sportage».

Унаслідок ДТП двоє малолітніх пасажирів (3 та 5 років) автомобіля «Ford Focus» від отриманих травм померли в Долинській ЦРЛ, а жінка, яка знаходилась у цьому ж автомобілі, та водії обидвох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Водій автомобіля “Kia Sportage” за висновком медичної експертизи був у стані алкогольного сп’яніння. У крові виявили 2,95 проміле алкоголю. Вчора, 11 липня, прокурор Івано-Франківської області повідомив фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Наразі, чоловік отримує допомогу у лікарні – у нього перелом стегна, травма коліна та забій легень. Зранку у нього раптово погіршилося самопочуття. Пізніше Богдана Проціва у супроводі медиків транспортували із травматологічного відділення Івано-Франківської обласної клінічної лікарні до приміщення суду.

У результаті слухання суддя обрала Богдану Проціву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.