Буряк для швидкого схуднення

Здоров'я, Новини

Коли виникає потреба позбутися від зайвої ваги, то в першу чергу ми думаємо про дієту і фізичні навантаження.

Виявляється, простий буряк теж відіграє важливу роль в боротьбі з непотрібними кілограмами, інформує Голос.if.ua .

Зміцнює ситість. Буряк є відмінним джерелом клітковини або харчових волокон, і після її вживання почуття ситості більше не залишає наш організм. А це знижує ризик переїдання.
Покращує травлення. Проблеми з травленням пов’язані з надбавкою зайвої ваги. Буряк впливає на нерви в кишечнику, що підсилює здатність перетравлювати їжу.
Допомагає втрачати зайвий жир. У буряках підвищений рівень магнію, що сприяє виділенню гормону тестостерону. А чим вищий його рівень в організмі, тим більша м’язова маса і менше жиру під шкірою.
Допомагає в детоксикації. Підвищений рівень токсинів в організмі може викликати запалення, пов’язані з збільшенням ваги. Буряк містить фітонутрієнти, які допомагають детоксикації.
Низька кількість калорій. В одному середньої буряку міститься всього 35 калорій. Саме це запобігає переїданню, що вкрай важливо для контролю над власною фігурою.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.