Івано-Франківська швидка продовжить боротьбу за життя і здоров’я містян (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

04 червня в КП “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” за участю головного лікаря закладу Ігоря Ковалюка, голови профспілки Богдана Венника та заступника директора КП Івано -Франківський обласний Центр Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігоря Бойчука відбулися профспілкові збори колективу щодо рішення Івано-Франківської обласної ради від 17 травня 2019 року щодо ліквідації підприємства шляхом приєднання.

Під час обговорення питання щодо ліквідації станції швидкої медичної допомоги трудовий колектив вирішив боротися за свої порушені права усіма законними засобами у тому числі шляхом звернень до органів державної влади, суду, проведення акцій протесту, страйків та інше. Медики сподіваються на широку медійну та громадську підтримку цього життєво важливого питання, адже від роботи швидкої допомоги без перебільшення залежить життя і здоров’я іванофранківців.

Детальніше у відео:

 

До теми: Ні жити, ні вмерти. Прикарпатські депутати ліквідували швидку… (відео)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.