Говорити про закінчення війни у травні легковажно – Данілов

Новини, Суспільство

За словами Данілова, ситуація залежатиме від того, як західні партнери надаватимуть Україні зброю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ за посиланням на META.

Секретар РНБО Олексій Данілов назвав легковажними тих, хто вважає, що війна закінчиться вже у травні. Він заявив, що росія не така слабка, як нам би цього хотілося.

За словами Данілова, ситуація залежатиме від того, як західні партнери надаватимуть Україні зброю. Він пояснив:

“Я хочу зауважити, що належу до тих людей, які чітко розуміють, що Росія не така слабка, як би нам хотілося. І ті люди, які кажуть, що війна закінчиться у травні, або через тиждень – легковажні. Це дуже важкий та багатокомпонентний процес, а допомога наших партнерів зброєю є ключовим на сьогодні моментом визначення ситуації. Залежно від того, що і в які терміни поставлятиметься, ваги коливатимуться то в один, то в інший бік”.

При цьому глава РНБО зазначив, що на сьогодні було досягнуто певного паритету – російським окупантам важко просуватися далі Україною. Данілов зазначив:

“Але я звертаю увагу: те, що стосується літаків стратегічної авіації, те, що стосується бомбардування нашої території ракетами, які мають дуже потужні вражаючі здібності, все це продовжує працювати майже кожен день. Агресор діє вже не лише авіацією, вони залучають підводні човни, флот та багато інших військових компонентів”.

Раніше Данілов прокоментував зростання кількості вибухів та пожеж у рф. Він зазначив, що не може сказати, хто причетний до цього.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.