Від рук окупантів загинув уродженець Прикарпаття Назар Могорук

Новини, Суспільство

На війні загинув 21-річний Назар Могорук, уродженець с.Дземброні Верховинського району.

Про трагічну звістку повідомили у Верховинській районній раді, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Народився Назар Могорук у селі Дземброня, згодом з батьками переїхав у м. Харків де навчався в школі №60. Після закінчення школи закінчив Харківський механічний технікум, а в грудні 2020 року був призваний до лав Національної гвардії України.

«Неймовірно добрий, світлий та щедрий, вірний друг, – розповідає про Назара тітка Катерина Ілюк. Назар любив спорт, займався кікбоксингом, був неодноразовим призером. Готовий був віддати все для інших, не залишивши собі нічого. Віддав і своє життя заради нашого майбутнього… Обірвалося життя НАЗАРА МОГОРУКА 12 травня. Горе батьків, які втратили сина на війні, не розділить ніхто. Лише Бог знає про їх біль втрати. А ми маємо віддати шану та вічно пам’ятати про подвиг українського Героя!», – йдеться у повідомленні.

Віддати останню шану Герою верховинці зможуть 19 травня, зустрівши його тіло у Верховині біля стели Героїв Небесної сотні, а поховають Назара 20 травня у селі Ільцях поряд з могилою бабусі, яку він дуже любив і до якої часто приїжджав.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.