Стан гамма-фону в населених пунктах області

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Групи оперативного реагування ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» здійснюють моніторинг радіаційного фону в 10 контрольних точках на території області тричі на добу.

Про це повідомили на сторінці Прикарпатського ультрас, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Станом на 15.03.2022 показник радіаційного фону становить від 0,11- до 0,18 мкЗв/ год (при пороговому значенні 0,32 мкЗв/год ).
Також спеціалістами Центру та відокремлених структурних підрозділів проводиться щоденний моніторинг якості та безпечності води питної, що подається населенню.
На сьогодні не зафіксовано перевищень мікробіологічних та санітарно-хімічних показників. Вода відповідає вимогам Державних санітарних норм та правил «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» ДСанПіН 2.2.4-171-10.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.