Таке в місті рідко побачиш: у гірському селі дитячий садок обладнаний відео спостереженням (фотофакт)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 1 серпня, в рамках престуру в Спаську ОТГ журналісти мали можливість побачити, як навчають дітей у новому дитячому садочку. Однією з особливостей цього садка є відео спостереження. Не так давно ДЗО «Сонечко» обладнали камерами, інформує Голос.if.ua з посиланням на  Правда.іф.

“Це була ініціатива батьків”, – каже голова територіальної громади Микола Медвідь.

Камери придбали за кошти сільського бюджету.

Двоє його дітей також відвідують садочок, і як батько він дуже задоволений, що є можливість у будь-який час подивитися на своє чадо.

“Малі діти не можуть за себе постояти, та й батьки  думали що до їх дітей не так ставляться, або не додають харчування. Зараз вони можуть подивитися, що дітям дали їсти чи коли вони лягли спати”, – розповідає Микола Медвідь.

В рік за доступ до камер батьки платять 200 гривень, якщо двоє дітей з однієї сім’ї відвідують садок, то сума становить 300 грн. Ці гроші йдуть на покращення матеріальної бази дитсадка.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.