У Франківську відкрили благодійний фонд Keren Or For Child допомоги онкохворим дітям (відео+фото)

Відео-новини, Здоров'я, історія медицини, Новини, Суспільство

17 серпня в Івано-Франківську по вулиці Івана Франка, 25А  урочисто відкрилася філія ізраїльського благодійного фонду Keren Or For Child.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В державі Ізраїль благодійний фонд працює вже два роки, допомагає  онкохворим дітям, які лікуються від важкої недуги у місцевих клініках.

Благодійний фонд супроводжує хворих дітей їх батьків, допомагає матеріально та медикаментами.

також читати: Діагностика, лікування розсіяного склерозу, поради лікаря та досвід пацієнта (відео)

За словами генерального директора Івано-Франківської обласної клінічної лікарні Тараса Мельника наша область потребує допомоги у лікуванні та реабілітації онкохворих дітей  адже таке лікування є дуже дороговартісним.

Засновник фонду, громадянин держави Ізраїль Артур Андоніс каже, що ціль відкриття філії у Івано-Франківську допомогти дітям із України.

У заході прийняв участь міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, який звернувся до засновників та працівників фонду із побажаннями успішної роботи та розповів про допомогу хворим діткам з місцевого бюджету.

До зібравшихся зі привітальним словом звернувся місцевий ребе Мойше лейб Колесник, священник УГКЦ та інші учасники заходу.

Діти з Дитячої театральної студії «Жив був пес» зіграли уривок казочки про руду кішку.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.