Безкоштовного харчування для учнів третіх та четвертих класів не буде – влада Калуша

Новини, Суспільство
На оперативній нараді у Калуському міськвиконкомі йшлося про те, що учнів 1-4 класів безкоштовно харчувати не зможуть — коштів бюджету вистачить лише на половину дітей.
Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Відтак буде підготовлено рішення, що з 1 вересня безкоштовними сніданками за рахунок бюджету будуть забезпечувати учнів 1-2-х класів та учнів пільгових категорій. Його винесуть на розгляд міської ради. Також з 1 вересня у Калуші планують підвищити вартість сніданку для учнів молодших класів з 14 до 15 гривень на дитину на день.

Нагадаємо, у Калуші можливість обмеження харчування коштом бюджету для учнів молодших класів обговорювали наприкінці минулого року. Проте у підсумку посередині навчального року звичний порядок вирішили не змінювати. у другому семестрі 2020-21 навчального року. На харчування у другому семестрі 2020-21 навчального року школярів коштом бюджету передбачили близько 6,6 млн гривень, з яких понад 5 млн гривень — для школярів 1-4 класів, які не належать до інших пільгових категорій.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.