Відкрито кримінальне провадження за знищення навчального закладу системи МВС на Прикарпатті (відео + ухвала суду)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Як ми раніше повідомляли в місті Івано-Франківську за адресою вул. Національної гвардії, 3 одна із будівельних компаній Прикарпаття зруйнувала адміністративний корпус Прикарпатського факультету НАВС України (училища міліції).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Редакцією щоденної онлайн – газети Голос ІФ в ході проведення журналістського розслідування було встановлено, що аферисти у поліцейських пагонах з НАВСУ вступивши у злочинну змову з однією із будівельних компаній Прикарпаття без зміни цільового призначення земельної ділянки, під виглядом реконструкції навчальних корпусів, сауни, бані, класу, комори, фотолабораторії, гаража для автомобілів та їдальні вирішили зруйнувати ці будівлі і забудувати територію під ними елітним житлом.

також читати: Під виглядом “реконструкції” варвари руйнують навчальний заклад системи МВС в Івано-Франківську (відео+фото)

Спільники під виглядом липової реконструкції руйнують один із найстаріших закладів системи МВС і вже розприділи долі у майбутньому житловому комплексі – 20 відсотків «поліцейським», –  80 відсотків забудовнику. Елітне житло оцінюють у 800 доларів США за квадратний метр.

Журналісти Голос ІФ Ростислав Гудзінський та Володимир Родчук з метою припинення незаконної забудови 16 червня викликали на місце пригоди слідчо -оперативну групу Івано-Франківського РУП та написали протокол- заяву, а слідча склала протокол огляду місця події. Однак, як відомо «рука, руку миє» і поліцейські у порушення діючого КПК України кримінальне провадження не відкрили у зв’язку із чим прийшлося звертатися до суду.

29 червня 2021 року слідчий суддя Івано-Франківського міського суду  Бабій О.М. винесла ухвалу, яка зобов’язала Івано-Франківський РУП за скаргою Гудзінського Р.В. відкрити кримінальне провадження та розпочати досудове розслідування.

Далі буде більше.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.