“100 мільйонів не вистачить”. Голова Франківська назвав причину здорожчання розв’язки на Пасічній

Новини, Суспільство

Ста мільйонів гривень, за які мають завершити будівництво розв’язки моста на Пасічній, не вистачить.

Про це сказав голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків під час онлайн-етеру 9 липня, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Суспільне Карпати.

“Все в роботі. Маємо 60 мільйонів гривень на роботу, плюс 40 мільйонів міських — 100 мільйонів гривень. Цього не вистачить, але ми працюємо над цим”, — зазначив міський голова.

З його слів, причиною здорожчання вартості розв’язки є зростання вартості металу:

“На жаль, вона не залежить від нас — є світові ціни, є постачальники. Метал — специфічний, винятково той, який не піддається корозії, який має достатньо великий показник міцності. Але ми сподіваємося, що найближчим часом роботи відновляться”.

Марцінків також додає, що сам міст фактично побудований: “Сама розв’язка передбачає долучення до полотна моста, аби забезпечити виїзд транспорту, особливо великогабаритного”.

Міський голова прокоментував і причини того, чому з переможцем тендеру на будівництво досі не підписують угоду.

“Сьогодні ми маємо перевірку антимонопольного комітету і правоохоронних органів на проведення цього тендера. Відповідно, це дещо затягує процес підписання угоди. Але я думаю, що все буде гаразд і ми почнемо”, — каже Марцінків.

Нагадаємо, через будівництво розв’язки на мості на Пасічну перегородять частину Надрічної. Перекрити вулицю планують 15 липня.

До слова, за інформацією, що розміщена на сайті “РroZorro”, очікувана вартість робіт становить 329 мільйонів 690 тисяч гривень.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.