Увага розшук! У Франківську зник молодий чоловік, пошуки вже шосту добу не дають результату (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

До уваги мешканців Прикарпаття, правоохоронці розшукують безвісти зниклого франківця.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Івано-Франківські поліцейські звертаються до небайдужих громадян та ЗМІ допомогти у пошуках Головка Василя Ярославовича, 1990 року народження, мешканця Івано-Франківська.
Четвертого травня за допомогою до поліції звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що ще 30 квітня поточного року її чоловік пішов з дому та досі його місцезнаходження невідоме.

також читати: На дорозі Івано-Франківськ – Лисець ДТП: бус врізався у автомобіль “Хонда” (відео)

Прикмети розшукуваного: зріст близько 165 см, повної тілобудови, темно-русе із сивиною, коротке волосся, очі зеленого кольору
Поліція Прикарпаття звертається до всіх, хто можливо володіє інформацією про місцеперебування прикарпатця, прохання повідомити до на спецлінію “102”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.