Черги з автівок та відсутність масок й дистанції: на Великодні свята у Карпатах нашестя туристів (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

Гарна погода та чотири вихідних змусили українців вибратися на невеликий відпочинок. Очікувано одним з найпопулярніших напрямків стало й Прикрапаття.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням наГалицькі Гроші.

Власники бізнесу радіють і сподіваються на повноцінний сезон, але все залежить від відповідальності туристів і дотримання карантинних правил, йдеться у сюжеті ICTV.

Зокрема, на Прикарпатті, на парковці біля водоспаду Пробій – чи не найголовнішій локації курортного Яремчі – машини та автобуси вишикувалися в ряд. Черга – довжелезна.

Вільних місць для проживання – катма, продавці сувенірного ринку нарешті мають роботу, але не мають масок.

“У нас немає такої біди. Знаєте, у нас свіже повітря”, – пояснила відсутність маски одна з продавчинь.

Прикарпаття першим цього року увійшло в “червону” зону, тож ресторатори та готельєри обіцяють відвідувачам безпеку: повертатися до локдауну не хочуть.

“Ми готові були працювати на виніс, з дотриманням всіх санітарних норм, – каже власник гостинного двору та колиби Олексій Тараба. – Але, на жаль, гостей у нас не було. Тому ми майже не працювали і навіть не заробляли на податки, на світло”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.