На дорозі Івано-Франківськ – Лисець ДТП: бус врізався у автомобіль “Хонда” (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Сьогодні близько 11.30 хвилин на перехресті дороги Драгомирчани -Лисець – Чукалівка – Старий Лисець трапилася чергова дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ. 

Пасажирський бус рухаючись зі сторони села Драгомрчани, Івано-Франківської ТГ врізався в автомобіль Хонда, який повертав зі сторони повороту на Старий Лисець.

На місці автотранспортної пригоди працює поліція.

Про проблему аварійності на небезпечному перехресті неодноразово звертали увагу влади кореспонденти щоденна онлайн -газети Голос ІФ, пропонуючи обладнати цю ділянку дороги світлофором або кільцевою розв’язкою. Однак, як то кажуть у народі, «а віз і нині там». Очевидно чиновники та правоохоронці чекають на серйозну трагедію, яка може трапитись у любий час.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.