В Івано-Франківську сталася потрійна ДТП (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Сьогодні, 24 грудня, приблизно о 14:00 год. на перехресті доріг Чукалівка – Драгомирчани (Івано-Франківська ОТГ) сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. Зокрема подія трапилась на повороті з села Драгомирчани на Чукалівку.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Бус марки Volkswagen Transporter грубо порушуючи правила дорожнього руху, рухаючись з другорядної дороги зі сторони с. Чукалівки не пропустив автомобіль Daewoo, який рухався по головній дорозі, допустивши зіткнення. Автомобіль марки Daewoo врізався в бус марки Volkswagen Transporter. В подальшому у бус Volkswagen Transporter врізався автомобіль Renault. У наслідок ДТП пасажирка Daewoo отримала тілесні ушкодження та була шпиталізована. На місце ДТП працює поліція. Мешканці сіл Чукалівка, Драгомирчани та учасники дорожнього руху не перший рік поспіль просять місцеву владу, у зв’язку із численними ДТП на даному перехресті встановити світлофор, або кільцеву розв’язку.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.