В місті Івано-Франківську комунальники демонтували незаконно встановлений гараж голови одного із ОСББ (фото+документ)

Новини, Суспільство

21 грудня 2020 року комунальники демонтували незаконно встановлений металевий гараж на території центрального теплового пункту (ЦТП) ДМП Івано-Франківськтеплокомуненерго, головою ОСББ «Південне» в м. Івано-Франківську по вул. Мазепи, 66. Даний гараж був незаконно встановлений більше десяти років тому головою ОСББ «Південне» Ярославом Богаченко.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Небайдужі громадяни міста Івано-Франківська роками добивалися від місцевої влади демонтажу незаконно встановленого гаражу паном  Ярославом Богаченко, адже ця металева конструкція була встановлена на трубах теплопостачання і її експлуатація могла призвести до аварії на тепломережах.

Довгий період пан Ярослав Богаченко завіряв чиновників Івано-Франківської міської ради у тому, що у нього є усі належні дозвільні документи на гараж. Однак під час перевірки було встановлено, що металеву гаражну конструкцію пан Ярослав Богаченко встановив без належного документального та дозвільного оформлення, про що свідчить лист № Т/2844 від 17.09.2020 року за підписом директора ДМП «Івано-«Франківськтеплокомуненерго» Є. Герасименко.

«Земельна ділянка, де розміщений гараж, належить громаді міста Івано-Франківська та знаходиться на балансі ДМП «Теплокомуненерго», договір оренди комунальної землі та інші документи, які узаконюють розміщення гаражу на території нашого підприємства відсутні» – зазначає Є. Герасименко.

29.10.2020 року Івано-Франківський виконавчий комітет за № 1147 виніс рішення «Про демонтаж самовільно встановлених об’єктів та огорож». За підписом міського голови Руслана Марцінківа до рішення було включено і гараж по вул. Мазепи, 66, що в м. Іваано-Франківську.

У зв’язку із тим, що Ярослав Богаченко добровільно не виконав рішення міської ради, незаконно встановлений ним металевий гараж було демонтовано комунальниками міста Івано-Франківська.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.