Микола Вітенко прокоментував ситуацію зі СТЕКом

Економіка, Новини

Повідомлення від СТЕКу про складнощі до Івано-Франківської міської ради не надходило, про це інформує Голос.if.ua.

Про це сьогодні кореспондентам Суспільного сказав перший заступник міського голови Івано-Франківська Микола Вітенко.

“Можлива або санація підприємства – очищення від боргів – і ми розуміємо, що підприємство стане здорове, ну або ліквідація. Зрештою, чинне законодавство ставить ряд запобіжників, які полягають у тому, щоби підприємства, які важливі для життєдіяльності міста, це водо-, енерготеплопостачання, скажімо, щоб населення міста було убезпечено від таких форс-мажорних ситуацій”, – каже Микола Вітенко.

У середу, 12 лютого у Франківську відбулось підготовче судове засідання щодо банкрутства СТЕКу в Господарському суді Івано-Франківської області.

Суддя Володимир Михайлишин ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника та запровадив процедуру розпорядження майном товариства строком на 170 календарних днів.

Нагадаємо, що ТОВ «СТЕК» утворилось у 2012 році внаслідок рішення суду, за яким котельню на вулиці Індустріальній передали від ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» до «Прикарпаттяобленерго».

За даним ЄДРПОУ, засновником ТОВ «СТЕК» є ТОВ «Універсальний транзит». Кінцевим бенефіціаром є житель Івано-Франківська Михайляк Зорян Богданович.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.