США налаштовані допомогти Україні атакувати Крим, — The New York Times

Війна, Новини, Політика, Суспільство

Як пише видання The New York Times, США налаштовані допомогти Україні атакувати Крим.

Причиною цьому стала зміна позиції адміністрації Байдена від більш жорсткої стосовно ураження незаконно анексованого півострова, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Відбулася ця зміна, через те, що в адміністрації американського президента повірили, що в разі, якщо українська армія зможе показати Росії, що її контроль над Кримом може опинитися під загрозою, це посилить позицію Києва на будь-яких майбутніх переговорах.

Крім того, за словами офіційних осіб США та експертів, зменшились побоювання, що на атаки Криму Кремль відповість застосуванням тактичної ядерної зброї, хоча раніше попереджали, що ризик залишається.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.