Прикарпатець Назар Левицький здобув золото чемпіонату Європи зі спортивного орієнтування серед спортсменів з порушенням слуху (фото)

Новини, Суспільство

Назар Левицький, спортсмен з Прикарпаття, тріумфував на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування серед спортсменів з порушенням слуху, який відбувається у Ризі, Латвія, з 6 по 11 червня 2024 року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Назар Левицький орінтування чемпіон Рига

З 6 по 11 червня 2024 року історичне місто Рига у Латвії приймає чемпіонат Європи зі спортивного орієнтування серед спортсменів з порушенням слуху. Українська збірна команда бере участь у цих престижних змаганнях, демонструючи свою майстерність та наполегливість.

Прикарпатський спортсмен Назар Левицький став справжньою зіркою чемпіонату, вибороши золоту медаль. Назар продемонстрував неймовірну техніку орієнтування та швидкість на дистанції. Його перемога – це результат наполегливих тренувань та сильного спортивного духу.

Довідка:

Спортивне орієнтування – це вид спорту, який вимагає не лише фізичної сили та витривалості, але й вміння швидко приймати рішення та читати карту місцевості. Спортсмени з порушенням слуху змагаються на рівних умовах, долаючи складні дистанції у лісових масивах та парках.

Дефлімпійська збірна України – це національна команда спортсменів з порушенням слуху, яка представляє Україну на Дефлімпійських іграх. Дефлімпійські ігри – це міжнародні спортивні змагання, які проводяться під егідою Міжнародного комітету спорту глухих (ICSD).

Україна вперше взяла участь у Дефлімпійських іграх у 1993 році на XVII літніх Дефлімпійських іграх у Софії (Болгарія). З того часу українські спортсмени регулярно беруть участь у літніх та зимових Дефлімпіадах.

спортивне орієнтування збірна України

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.