На Прикарпатті створюють реабілітаційний центр

Війна, Новини, Суспільство
У Богородчанській громаді на Прикарпатті з допомогою міжнародних організацій створюють медичний реабілітаційний центр. Для цього громада придбала триповерхове приміщення.

Про це в Івано-Франківську на пресконференції повідомив голова Богородчанської селищної громади Ростислав Заремба, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Укрінформ.

«В селі Старуня ми придбали триповерхове приміщення, колишній адміністративний центр, площею 1600 кв. м, щоб там створити центр реабілітації. Ми зробили проєктно-кошторисну документацію, провели перемовини з міжнародними організаціями і отримали, попередньо, домовленість про те, що вони візьмуть на себе певні етапи будівельних робіт, щоб реалізувати проєкт. Ми це зробимо», – запевнив Заремба.

За його словами, вартість проєкту становить близько 70 млн грн. Медичний реабілітаційний центр планують звести на 70 місць. Для цього у будівлі планують добудувати ще один поверх. Очікується, що сюди приїжджатимуть військові з родинами.

«У центрі будуть і фізичні процедури, і соціально-психологічна реабілітація», – додав Заремба.

Він зауважив, що на проєктно-кошторисну документацію реабілітаційного центру з місцевого бюджету Богородчанської громади скерували 1,4 млн. грн.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.