За минулу добу на Прикарпатті у автопригодах травмовані четверо пішоходів, серед них двоє дітей: поліцейські встановлюють обставини подій

Кримінал, Новини
Дорожньо-транспортні пригоди мали місце у населених пунктах Яремче та Берем’яни, що на Коломийщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Генштаб ЗСУ  поліцію в області.

25 квітня близько 14 години у Яремче по вулиці Свободи трапилась аварія з потерпілими.

Відомо, що 63-річний водій автомобіля «Шевроле Нива», мешканець Микуличина, проявив неуважність та наїхав на жінку та двох дітей. Останні переходили дорогу відносно руху автомобіля в межах нерегульованого пішохідного переходу.

В результаті аварії до лікарні госпіталізували трьох потерпілих: 39-річну жінку та її двох малолітніх дітей, яким 10 та 4 роки. Вони мешканці Яремче. Наразі вирішують питання щодо повідомлення про підозру водієві.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19 години у селі Берем’яни. На місці події поліцейські з’ясували, що 28-річний керманич «Volkswagen Tiguan», мешканець Долини, проявив неуважність та наїхав на пішохода.

Потерпілого чоловіка, 62-річного місцевого мешканця, госпіталізували до медзакладу.

Водіїв освідчили на стан сп’яніння – тверезі.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.
“Поліція вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло світлофора.
Водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та будьте уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів”, – йдеться у дописі.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.