Новим автобусним маршрутом по Набережній курсуватимуть два автобуси – Смушак

Новини, Суспільство

З першого травня в Івано-Франківську запрацює новий автобусний маршрут. Він курсуватиме під номером 26 від автостанції №3 на Мазепи до ринку.

Про це у прямому етері “Західного полюсу” розповів заступник міського голови Михайло Смушак, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галку.

 Його маршрут пролягатиме так: від автостанції №3, по вулиці Гетьмана Мазепи, потім по Набережній імені Стефаника, по кільцю на Надрічній. Тоді з Набережної по Галицькій, на вулицю Дністровську до Ринку, потім на вулиці Василіянок, Галицька, і знову кільце на Надрічній. І по Набережній повертатиметься на вулицю Мазепи до автостанції.

Поки що на маршруті курсуватиме два автобуси.

“Нарешті ті мешканці, які проживають в районі Набережної, які не мали такого рейсу регулярного свого, вони тепер будуть його мати. Ми закриваємо ще одну проблемну ділянку в місті, яка не мала комунального транспорту”, – каже Смушак.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.