Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ передала транспортний засіб для «десятки» (фото)

Без рубрики

У вівторок, 23 квітня, на подвір’ї архієпархіального управління Владика Микола Семенишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, здійснив Чин освячення транспортного засобу, який передали військовослужбовцям 2-го стрілецького батальйону 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

Автомобіль вдалося придбати за фінансування Гуманітарного антикризового координаційного центру Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У часі освячення Єпископу-помічнику співслужив о. Віталій Максимів, синкел у парафіяльно-економічних справах та соціального підприємництва.

«Нехай цей транспортний засіб слугує для наших Захисників та допомагає наближати таку довгоочікувану перемогу. Нехай Всемилостивий Господь опікується нашими Воїнами й дарує всім нам справедливий мир», — звернувся до присутніх Владика Микола опісля освячення автівки.

Насамкінець на подвір’ї лунало Многоліття для військовослужбовців та усіх, хто доклався до придбання автомобіля.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.