На Прикарпатті розпочалася III Міжнародна медична місія «Face the Future Ukraine» (фото)

Новини, Суспільство

Канадські та американські реконструктивні хірурги й медичні сестри вчетверте прибули до Івано-Франківська. Тут вони разом з українськими лікарями проведуть ряд реконструктивних операцій на обличчі та шиї пораненим військовим і цивільним та поділяться своїми знаннями під час симпозіумів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на допис директора Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимира Дзьомбака.

Також цього разу вперше у рамках місії будуть проведені реконструктивні операції молочної залози та навчання для онкологів.

“Радий вітати кожного учасника місії! Дякую канадським й американським фахівцям за небайдужість, бажання допомогти українцям та готовність ділитися своїм унікальним досвідом. Особливо вдячний за кожного із 90 наших пацієнтів, яких було прооперовано під час минулих місій. Дякую українським колегам за сміливість, готовність навчатися, переймати кращі практики та впроваджувати їх тут, у своїх операційних. Отож, місія стартувала, бажаю учасникам успішних операцій та продуктивних симпозіумів! А ми продовжуємо працювати над тим, щоб міжнародне медичне партнерство в нашій області розширювалося та набирало нових обертів!”, – зазначив Дзьомбак.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.