Розстріл поліцейських на Вінниччині: знайшли авто вбивць та військові боєприпаси

Кримінал, Новини

На території Вінниччини знайшли авто, яким пересувалися вбивці поліцейського, та боєприпаси, які відносяться до військового майна.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на керівника Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексія Рихлюка в ефірі національного телемарафону.

“На даний час проведено обгляд місця події, вилучено речові докази та допитані свідки. Крім того, на території Вінницької області виявлено транспортний засіб, на якому переміщувалися розшукувані особи. Також на тому місці виявлено боєприпаси, які відносяться до військового майна”.

Рихлюк зазначив, що на території Вінницької та суміжних областей проводиться ряд слідчих та розшукових дій з метою встановлення місцезнаходження вказаних осіб.

Прокурор також підтвердив, що розшукувані особи є військовослужбовцями ЗСУ.

Рихлюк вказав, що це наразі вся інформація, яку слідство може оприлюднити.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження розшукуваних осіб, невідкладно повідомити про це органам правопорядку за телефоном 102.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.