Травмувались двоє пасажирів легковика: деталі аварії у Делятині (фото)

Кримінал, Новини
Аварія з потерпілими сталася 18 квітня у смт Делятин, що у Надвірнянському районі.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію в Івано-Франківській області.
На місце аварії негайно виїхала слідчо-оперативна група.
Відомо, що керманич автомобіля «Mersedes benz», 1977 року народження, мешканець Верховинського району, рухався у сторону Яремче.
Водій, проїжджаючи закруглену вправо ділянку дороги, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Опісля, допустив зіткнення із транспортним засобом «Suzuki». Останнім керував мешканець Отинійської громади, 1977 року народження.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди два пасажири з автомобіля «Suzuki» отримали тілесні ушкодження, їх доставлено до лікарні. Йдеться про мешканців Отинійської громади та Коломийщини, 1974 та 1967 років народження.
Поліціянти перевірили керманичів на стан сп’яніння — результат тверезі.
За фактом аварії слідчі поліції Прикарпаття розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Поліціянти закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху, не допускати ризикованих маневрів і дотримуватися швидкісних режимів у населених пунктах та поза ними, щоб мати змогу швидко зорієнтуватися у несподіваній зміні обставин.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.