На Івано-Франківщині закінчився перший етап творчого конкурсу для школярів

ДІТИ, Новини, Суспільство

Перший територіальний етап конкурсу “Серцем єдиним, ми — Україна” позаду. 

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук під час відеозвернення, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Як зазначила Онищук, майже 400 шкільних команд з усіх 62 громад Прикарпаття продемонстрували свої таланти та вразили креативністю та рівнем підготовки.

“Їхній виступ оцінювало фахове журі, в склад якого увійшли військові, педагоги та діячі культури та мистецтва Прикарпаття.

Вони оцінювали конкурсантів за трьома критеріями: письмову роботу про Героя рідного краю, логотип команди та творчий виступ на патріотичну тематику, що міг поєднати елементи театрального, вокального, хореографічного, музичного напрямів.

Знаю, що суддям було дуже непросто. Бо діти своїми віршованими рядками, піснями, виставами часом змушували нас дорослих плакати. Доводилося робити вибір з великої кількості обдарованих дітей і достойних виступів.

Дякую всім юним та неймовірно талановитим учасникам, педагогам, що зуміли зібрати надзвичайні команди та сповна відкрити вміння дітей”, — каже Онищук.

Зі слів посадовиці, попереду наступний — районний етап.

“Наступний етап стартує за кілька днів, де виступлять переможці попереднього територіального туру. Командам, які не пройшли відбір, не варто засмучуватися.

Усі охочі зможуть показати свої номери під час обласного гала — концерту нашого конкурсу, що відбудеться в травні в Івано-Франківську.

Для цього буде відкрита спеціальна реєстрація про всі деталі повідомимо згодом.

До речі, на всіх учасників фіналу чекають приємні несподіванки та цінні подарунки”, — резюмує Світлана Онищук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.