Буданов розкрив план дій всередині РФ: більше рейдів російських добровольців і удари БпЛА

Війна, Новини, Політика

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що у військового керівництва є план, спрямований на зменшення військового потенціалу Росії і сподівається, що атаки на території РФ продовжаться.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на інтерв’ю Буданова The Washington Post

 “Ми запропонували план, спрямований на зменшення російського потенціалу. Він охоплює багато аспектів, таких як військова промисловість … критичні військові об’єкти, їхні аеродроми, їхні командно-контрольні пункти”.

За його словами, планується більше транскордонних атак російських добровольців всередині Росії за підтримки ГУР, а також більше атак з безпілотників.

Мета – показати, що очільник Кремля Володимир Путін не може “захистити населення від проникнення війни в Росію”. “Коли ви сидите, скажімо, в Санкт-Петербурзі, і бачите війну тільки по телевізору, ви завжди будете підтримувати. … Але люди починають нервувати, коли якийсь об’єкт (атакують) біля їхнього будинку”, – зазначив Будановю

За його словами, снаряди, які спричинили більшість руйнувань, були російськими зенітними ракетами С-300, випущеними по українських безпілотниках, а не самі безпілотники, але травмуючий вплив на населення був однаковим. “Насправді шкода, яку завдають ці (зенітні) ракети, набагато вища, ніж шкода, яку потенційно може завдати безпілотник”, – сказав він.

На уточнююче запитання, чи продовжаться українські атаки на території Росії, Буданов відповів: “Я сподіваюся на це”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.