На Прикарпатті попрощаються з військовим Володимиром Стоногою

Війна, Новини, Політика
Боєць народився 2 лютого 1980 року.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
15 квітня 2024 року помер військовий Стонога Володимир Богданович.
Стонога Володимир Богданович з перших днів повномасштабної війни став на захист держави та брав участь в бойових діях до 2023 року.
“Просимо вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу померлого, захисника Стоногу Володимира. Нехай добрий, світлий спомин про покійного назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів та усіх, хто знав його, любив та шанував.Щирі співчуття родині та близьким, нехай Бог дарує сили пережити таку непоправну втрату”, – йдеться в дописі.
Сьогодні, 16 квітня, о 19:00 год відбудеться панахида за померлим за адресою с.Хриплин, вул.Меживодівська, 1.
Завтра 17 квітня, о 12:00 год. розпочнеться похорон з будинку, де жив Стонога Володимир – с.Хриплин, вул. Меживодівська,1. Поховають захисника на кладовищі у с.Хриплин.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.