Прикарпатців попереджають про можливі знеструмлення через погіршення погоди

Новини, Суспільство

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням інформацію у Прикарпаттяобленерго.

Протягом ночі 17 квітня в Івано-Франківській області очікується значний дощ, а у високогір’ї Карпат – мокрий сніг. Внаслідок цього ймовірні пошкодження та обриви проводів, що можуть призвести до знеструмлень.

“Будьте обережними та тримайтеся подалі від ліній електропередачі. Якщо ви побачили обірваний провід, відійдіть від нього на відстань від 8 метрів. Важливо: йти необхідно «гусячим кроком» – не відриваючи ноги від землі потрібно рухатися дрібними кроками. Зателефонуйте в кол-центр АТ «Прикарпаттяобленерго» (телефон: 0 800 50 40 20) та повідомте про небезпеку. За можливості здійснюйте охорону території з обірваним проводом та сповіщайте про загрозу навколишніх”, – закликають енергетики.

Якщо у вас немає світла, дізнатися чи планове це вимкнення чи аварійне можна:

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.