Галина Мартинюк з Косова покинула телепроєкт “МастерШеф”

Новини, Суспільство

У десятому випуску 13 сезону кулінарного телевізійного шоу “МастерШеф” проєкт покинула викладачка історії в Косівському художньому коледжі Галина Мартинюк. Попри критику з боку учасників, її земляк Владислав Кецмур відзначив наполегливість та щирість прикарпатки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна“.

Викладачка історії в Косівському художньому коледжі Галина Мартинюк покинула кулінарне телевізійне шоу “МастерШеф” у десятому випуску 13 сезону. Прикарпатка не витримала конкуренції під час битви “чорних фартухів”, до якої потрапила через зауваження суддів до її страви.

Перший конкурс випуску змусив учасників звертати увагу не лише на смаки та процеси, але й на тонкі натяки своїх капітанів. Не всім вдалось зрозуміти підказки та дійти згоди без зайвого галасу.

У наступному завданні учасники змагались на швидкість, шукаючи способи домовитись між собою. Владислав Кецмур з Долини, земляк Галини Мартинюк, впорався із завданням на відмінно, і його страва претендувала на звання найкращої.

Попри критичні зауваження учасників шоу на адресу прикарпатки, Владислав Кецмур відзначив її наполегливість та щирість: “Пані Галина багатьом втерла носа”.

Покидаючи проєкт, Галина Мартинюк подякувала Збройним Силам України за можливість брати участь у “МастерШефі”.

Відомо, що син хоче відкрити для неї кафе з стравами галицької кухні, але сама Галина прагне набратися досвіду. Вдова веде активне життя: працює в коледжі, займається волонтерством, веде ТікТок та любить в’язати ляльки.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.