Цього року понад 70 роботодавців з Прикарпаття отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

Новини, Суспільство

Працевлаштували 87 людей. 73 роботодавці з Прикарпаття отримали компенсацію витрат за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб в цьому році.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Згідно з інформацією, від початку поточного року вже 73 роботодавці отримали компенсацію витрат за працевлаштування 87 внутрішньо переміщених осіб.

“Нагадаємо, що з 1 січня 2024 року уряд збільшив загальну тривалість надання компенсації витрат роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з двох до трьох місяців та до 6 місяців – за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з числа осіб з інвалідністю. Розмір компенсації відтепер залежить від розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня складає 7100 грн. А з 1 квітня – 8 000 грн”, – зазначається у повідомленні.

Загалом, від початку дії цієї програми 607 роботодавців з Івано-Франківщини скористалися такою можливістю та отримали компенсацію на загальну суму понад 12 млн грн за працевлаштування 1013 внутрішньо переміщених осіб.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.