Покрівлю Народного дому села Ріп’янка планують ремонтувати за рахунок економії на зарплаті

Новини, Суспільство

Про це йшлося на традиційній нараді зі старостами. Заступниця начальниці управління культури, національностей та релігій Ольга Яковина поінформувала присутніх про ремонти у народних домах старостинських округів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Зокрема, надзвичайно потрібен ремонт покрівлі Народного дому села Ріп’янка. За словами Ольги Яковини, фахівці виходили на об’єкт і визначили приблизний обсяг необхідних для ремонту покрівлі коштів – проти минулого року він зріс на 20%. Лише на оновлення критичних ділянок потрібно 200 тисяч гривень. У бюджеті громади призначень на такі роботи немає. Тож, як повідомила посадовиця, на цю потребу планують спрямувати кошти, які зекономили на заробітній платі у палацах культури.

Також, за словами Ольги Яковини, до кінця квітня планують завершити ремонт приміщення Народного дому у Копанках, куди «переселять» місцеве відділення ЦНАПу і старостинську адміністрацію.  Нагадаємо поточний ремонт Народного дому у Копанках розпочали минулого року, зокрема у травні було укладено договір майже на 130 тис. гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.