Ізраїль хоче сформувати стратегічний альянс проти Ірану, – Мінборони Ізраїлю

Війна, Новини, Політика

У цьому країну підтримають союзники, які допомогали з відбиттям масової атаки іранських безпілотників і ракет минулої ночі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНН.

Ізраїль має можливість сформувати стратегічний альянс проти ядерної небезпеки з боку Ірану. Таку заяву у неділю зробив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант.

“Постійна підготовка, яку ми проводили разом з нашими американськими партнерами, привела до вражаючих результатів. … У нас є можливість створити стратегічний альянс проти цієї серйозної загрози з боку Ірану, який погрожує встановити ядерну вибухівку на цих ракетах, що може бути надзвичайно серйозною загрозою. США, Ізраїль та їхні союзники стоять пліч-о-пліч, щоб захистити від цього загроза”, – заявив Галлант.

Очільник оборонного відомства також зауважив, що остання атака була одна з “найдраматичніших”, що будь коли переживав Ізраїль.

“Минулої ночі Ізраїль пережив одну з найдраматичніших ночей, яку ми коли-небудь переживали – сотні ракет різних типів були випущені по Державі Ізраїль, у тому числі понад 100 балістичних ракет, випущених з Ірану, кожна з яких мала сотні кілограмів вибухівки”, – зауважив Галлант.

Галлант наголосив, що майбутній стратегічний альянс спрямований на захист країни від ядерної небезпеки.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.